Med 14 millioner solgte eksemplarer og fantastisk kritikk, endte «Call of Duty: Modern Warfare» opp med å bli et av tidenes mestselgende førstepersons skytespill. Og derfor slippes også tidenes første direkte oppfølger til et Call of Duty-spill 10. november.

Men med en sånn enorm suksess kan vi tydeligvis ikke takke Activision, men Infinity Wards klokketro på sitt eget instinkt og en solid dose stahet fra utviklerne.

 

Takk Gud for at det ble en oppfølger!

INGEN TILLIT FRA ACTIVISION

I et overraskende ærlig intervju med Official Playstation Magazine, som er gjengitt av cvg.com, avslører Infinity Ward-sjefen Vince Zampella at Activision aktivt motarbeidet et Call of Duty-spill lagt til nåtid.

Man støtte også på problemer under utviklingen av «Call of Duty 2».

- Vi var veldig i mot at «Call of Duty 2» skulle være satt til 2. verdenskrig.

- Men Activision ville virkelig ha det, og kompromisset ble på en måte at vi lagde et 2. verdenskrig-spill i bytte mot å få utviklingsmaskiner til konsoller.

- Vi har alltid hatt lyst til å lage konsollspill, men Activision så mer på oss som en PC-utvikler, skal han ha sagt til Official PlayStation Magazine.

Ifølge Zempalla var Activision så overbeviste om at Infinity Ward jobbet med en potensiell fiasko, at de ifølge Zempalla hele tiden jobbet mot dem.

- Og jeg vil legge til at Activision egentlig ikke ville ha «Modern Warfare». De mente at å lage et moderne spill var risikabelt og tenkte; «Oh my god, dere kan ikke gjøre det, det er crazy!». De viste oss markedsundersøkelser for å poengtere at vi tok feil hele tiden.

- Vi måtte slåss for alt. De ville at det skulle være 2. verdenskrig… igjen, sier han til Official PlayStation Magazine.

 

«Call of Duty: Modern Warfare 2» slippes 10. november til PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Se fersk trailer:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

- Sony sliter med å holde prisen på PlayStation 5 nede

Stor forespørsel på minneteknologi gjør at prisen kan bli høy.

Les mer

Kommentar: Er det egentlig greit at Norsk Tipping går inn i e-sport?

Norges E-sportforbund raste mot tippingen i NRK, men trakk seg dagen etter.

Les mer