«Rayman Legends»-trailer lekket

Oppfølgeren til «Origins» vises på Wii U.

27. april 2012 14:07

(PressFire.no): De siste dagene har det lekket detaljer om en oppfølger til kritikerroste «Rayman Origins», som angivelig skal ha fått tittelen «Rayman Legends».

Det var i en markedsundersøkelse utført av Arkenford at det fantes bilder og informasjon om en oppfølger.

Der fortelles det om «nye områder, verdener fylt med slott, vampyrer, spøkelser, greske guder og drager» i tillegg til at miljøene blir mer kjente for «Rayman»-fans.

Nå har det lekket en lengre trailer som viser spillet på Nintendos neste konsoll – Wii U. Se den i bunnen av artikkelen.

Traileren viser spillet i aksjon, hvor blant annet Wii U-eksklusive funksjoner demonstreres. Det kommer frem at én av spillerne kan hjelpe de andre spillerne ved å manipulere miljøene via den trykkfølsomme skjermen på kontrolleren. Det er ikke helt ulikt slik Move-støtten fungerer i «Little Big Planet 2».

I tillegg flagges nye spillbare figurer, onlineminispill og et system hvor du kan sette fysiske figurer på Wii U-kontrolleren for å få dem i spillet. Blant annet vises det kaniner fra Raving Rabbids og et hint om Ezio fra «Assassin’s Creed».

Foreløpig er det kun Wii U som har blitt avduket som plattform, men spillmotoren spillet er utviklet i kan stort sett dytte spillet ut til det som kan gå og krype av plattformer. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3