(PressFire.no): Utgiver 2K Games kaster noen velsmakende smuler på Switch-publikummet i mai, med utgivelser av «Bioshock», «Borderlands» og «XCom 2» til Nintendo-konsollen.

Det er samlepakken av de gamle spillene som kommer, der «Bioshock Collection» inneholder alle tre spillene i serien og tilleggspakkene, mens «Borderlands Legendary Collection» inneholder de to første spillene pluss førspillet «The Pre-Sequel».

«XCom 2 Collection» inneholder de fire tilleggspakkene «Resistance Warrior Pack», «Anarchy’s Children», «Alien Hunters» og «Shen’s Last Gift» – i tillegg til «War of the Chosen»-utvidelsen.

Disse spillene lanseres både digitalt og fysisk, men du slipper ikke unna nedlasting om du kjøper de fysiske versjonene. «Bioshock»-pakken vil bare inneholde starten på spillene, og resten må lastes ned.

Ingen av «Borderlands»-spillene vil være spillbare før du laster ned noe – de kommer på et åtte gigabyte stort spillkort som krever ytterligere 6,6 gigabyte nedlasting for å spille det første spillet og 35 gigabyte for å spille de to andre.

Alle disse pakkene kommer 29. mai.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Finsk «CS:GO»-utøver varsler søksmål mot Valve etter turneringsnekt

Solgte kontoen sin til en kompis - som så jukset.

Les mer