(PressFire.no): Nintendo viste fram sitt kommende «Animal Crossing»-spill i en Direct-sending i dag, i forkant av lanseringen 20. mars i år.

Av nye ting denne gangen er muligheten til å velge hvilken halvdel av kloden du vil bo på. Dette vil påvirke når de forskjellige årstidene slår inn, slik at det er mer riktig at det er vinter i juli for de som bor i Sør-Afrika.

Du kan også crafte nå, der du får tak i «oppskrifter» på forskjellige ting og må samle materialer for å bygge gjenstander.

Generelt er det langt mer fokus på å kunne endre utseende på ting i spillet denne gangen, med muligheten for å skifte materialer på møbler, legge til mønstre du har designet og å kunne endre både på

Du vil kunne flytte over design du har lagd i «Animal Crossing New Leaf» på 3DS via Nintendos online-app på mobiler.

Samtidig har du flere muligheter til å påvirke hvor ting er på øyen du flytter til, inkludert å kunne komme med forslag til hvor naboer kan flytte, endre plasseringen på butikker og å finansiere byggingen av broer og trapper.

For første gang vil du også kunne endre på selve terrenget, med mulighet for å både tette igjen elver og å slå ned fjell. Du kan også legge veier av brostein eller jord.

Nintendo skal levere en rekke oppdateringer framover som legger til forskjellige events basert på årstidene, i tillegg til de som allerede er i spillet.

Faktisk virker det som om Nintendo tar en «Smash Bros.» her, og har dyttet inn nesten samtlige figurer fra alle de tidligere spillene i serien, inkludert Abel-søstrene som designer klær, våre uglevenner i museet og alle de tilreisende kjøpfolkene.

Flere nye er også med, inkludert flygerne Orville og Wilbur som tar deg med til tilfeldig genererte øyer for å sanke ressurser eller møte nye folk.

Spillet støtter merkelig nok ikke skylagring av lagringsfilen din (slik de fleste andre Switch-spill gjør), men Nintendo sier de jobber med en mulighet for å hente ut en backup av lagringsfilen din på en annen måte i tilfelle Switchen din går i stykker eller blir stjålet.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Finsk «CS:GO»-utøver varsler søksmål mot Valve etter turneringsnekt

Solgte kontoen sin til en kompis - som så jukset.

Les mer