Nintendo: - Det kommer ikke nye Switch-modeller i år

3. februar 2020 11:39

(PressFire.no): Det var ikke mange dagene siden at ryktene om en oppjazza versjon av Nintendo Switch begynte å svirre igjen – en såkalt Pro-versjon.

Ifølge ryktet var det snakk om en vesentlig kraftigere konsoll enn dagens Switch-modeller.

Men nå kommer kalddusjen fra offisielt hold.

I en finansoppdatering i anledning kvartalet forteller sjefen for Nintendo, Shuntaro Furukawa at fjorårets billigversjon i Switch Lite har vært en suksess.

- Vi ser nye kunder som kjøper Nintendo Switch for første gang, og kunder som allerede eier Nintendo Switch kjøper en for å bruke begge systemene.

Han forteller videre at de anser det som viktig å kommunisere hva som appellerer med Switch-konsollene, før han slår fast:

- Vi har ingen planer om å lansere en ny Switch-modell i løpet av 2020.

For dem som ikke fulgte med i timen – i fjor kom det i effekt to nye versjoner av Switch – en oppdatering av grunnmodellen med nesten dobling av batterikapasiteten.

Den andre var en ny modell kalt Switch Lite, som ikke har muligheten til å ta av kontrollerne og ikke kan kobles til en tv og blir derfor i effekt kun en håndholdtkonsoll.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3