Rekordkvartal for Switch

Passerte 40 millioner solgte maskiner.

31. oktober 2019 15:43

(PressFire.no): Nintendo har (i likhet med Sony) lagt ut de seneste salgstallene for de siste tre månedene.

Der kan de slå seg på brystene med rekordtall for Switch siden lanseringen, med ytterligere 4,8 millioner konsoller solgt – en økning på 50 prosent over tilsvarende kvartal i fjor, og det beste kvartalet siden lanseringen (sett bort ifra julesalg).

Konsollen har nå nådd en total på 41,67 millioner.

Nintendo mener de skal selge elleve millioner til innen utgangen av finansåret i mars 2020.

Samtidig har både «Mario Kart 8 Deluxe», «Zelda Breath of the Wild» og «Smash Bros Ultimate» solgt en million ekstra det siste kvartalet, noe som betyr at de har nådd henholdsvis 19 millioner, 14,5 millioner og 15,7 millioner.

«Mario Kart 8» kom også ut på Wii U og er dermed det desidert bestselgende spillet Nintendo har gitt ut på lenge med 27,4 millioner eksemplarer solgt.

Det nye «The Legend of Zelda: Link’s Awakening» har solgt 3,13 millioner eksemplarer siden lanseringen for en måned siden, mens også «Mario Maker 2» har nådd nesten fire millioner.

Nintendo sier for øvrig også at det skal komme en flerspillermodus til «Mario Kart Tour», men at de ikke har en dato enda.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3