Japan vs. Vesten

(PressFire.no): Nintendo har gått ut med en offisiell beklagelse til japanske kjøpere av «Tokyo Mirage Sessions #FE» til Switch etter at spillerne har klaget på endringer gjort i spillet over sin tidligere utgave.

Beklagelsen, som er postet på deres hjemmesider, kommer som følge av at de ikke skal ha informert om endringene gjort til spillet, og for å ha brukt feil skjermbilder ved markedsføringen av spillet.

- Dette spillet legger til nye funksjoner i «Tokyo Mirage Sessions #FE» (utgitt i 2016), som er den vestlige versjonen av «Genei Ibun Roku #FE» (utgitt i 2015), skriver Nintendo.

Spillet kom opprinnelig ut til Wii U i to versjoner – en i Japan og en i Vesten. Sistnevnte hadde en del innhold endret for å tekkes sensurorganene og mer pripne folk der, blant annet ved å tildekke lettkledde jenter mer.

Tre spillfigurer, to mannlige og én kvinnelig, som var 17 år gamle i den opprinnelige versjonen, har blitt 18 i den vestlige utgaven. Figur Eleonora Yumizuru gikk fra å være 16 til 17.

Samtidig ble hele «Hot Springs»-DLC-pakken kuttet fra vestlige markeder, hvor du kunne kle ut flere av disse figurene i bikinier og badetøy.

Generelt er det mindre kløft og mindre hud i den vestlige utgaven, hvor for eksempel brudekjolen til Tsubasa Oribe ble endret.

Switch-versjonen inneholder en del nytt innhold over Wii U-versjonen, men Nintendo tilbyr nå pengene tilbake til japanere som ikke greier å leve uten sekstenåringer i badetøy.

Annonse

Kommentarer