(PressFire.no): Det var i forrige uke at Nintendo la ut en halvkryptisk video som viste en haug alt for glade mennesker ligge på gulvet og sprelle med en pilatesring i hendene.

Nå har Nintendo løftet på sløret, og vist fram spillet som følger med. Hele pakka kalles «Ring Fit Adventure» og er en snedig miks mellom treningsapparat og rollespill.

Pilatesringen, som fungerer som hovedkontroller for spillet, inneholder teknologi til å måle hvordan du bøyer og tøyer på den, og du kobler til en av Switchens joy-con-kontrollere (som inneholder bevegelsessensorer) for å måle retningen du holder den.

I tillegg settes den venstre kontrollerbiten i et lite belte du fester til låret, slik at du kan jogge deg fram i spillet.

Spillet i seg selv, altså «Ring Fit Adventure» er et rollespill hvor du må flytte på beina for å bevege deg, og hvor du møter på fiender som må bekjempes.

I kamp vil fiendene angripe deg, og du kan blokkere disse ved å spenne på ringen, for så å gjøre motangrep.

De forskjellige angrepene gjøres via fitness-bevegelser. Fiendene er fargekodet og er svake mot enkelte angrep. Røde angrep bruker du armene til, gule kjernemuskulaturen, blå bruker beina og grønn er yoga-øvelser.

Etter endt kamp vil du få erfaringspoeng som gjør at du kan gå opp i nivå og låse opp nye og kraftigere angrep/treninger.

Du kan også kjøre på med rene treningsmoduser hvor spillet passer på rekorder og repetisjoner. I tillegg er det en haug minispill som bruker alt dette i konkurranse.

Spillet bruker det infrarøde kameraet på den høyre joy-con-kontrolleren til å måle pulsen din.

Utgivelse er 18. oktober.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Dreams

Skaperne av «Little Big Planet» og «Tearaway» har skrudd konseptet «Play, Create, Share» opp til 11.

Les mer

- En stor teknisk bragd, men...

Vi sliter med å bli revet med av «Dreams» på PS4

Les mer