Slutter å gi ut NES- og SNES-spill regelmessig til Switch

7. september 2019 00:07

(PressFire.no): Nintendo leverte endelig Super Nintendo-spill til sin online-tjeneste i dag, da tjue spill ble gjort spillbart for de som har abonnement på Switch.

Listen over spill inneholder mange klassikere, men Nintendo lovte samtidig som de annonserte greia at de kom til å legge til mer. Denne dryppingen av innhold har de gjort om og om igjen over fire konsoller nå.

Opp til nå har det kommet et par-tre nye spill i måneden, Nå viser det seg at vi ikke kan forvente regelmessige oppdateringer likevel.

Men på sine nettsider (og til diverse medier) sier Nintendo at lanseringene av NES- og SNES-spill på Switch ikke lenger «vil følge en regelmessig timeplan» og at spillene vil komme ut «uregelmessig i stedet for hver måned».

Det blir dermed gitt ut påfyll på tjenesten når enn Nintendo skulle finne det for godt, som jo kan bety oftere eller langt seinere. Vi tipper sistnevnte.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3