Originalen ute nå.

(PressFire.no): Kultklassikeren «Deadly Premonition» ble annonsert til Switch under nattens «Direct»-sending, men Nintendo kunne samtidig også avsløre at en oppfølger er på vei.

«Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise» er navnet, og spillet skal følge FBI-agent Aaliyah Davis, som åpner opp en gammel seriemordersak i New Orleans. Denne saken skal først ha blitt undersøkt av agent Francis York Morgan, som var hovedpersonen i originalspillet, og spillet hopper mellom 2005 og 2019.

- Det har gått ti år siden originalen kom ut. Nå har et mirakel skjedd, og jeg har hatt sjansen til å gjenforenes med min beste venn, noe jeg aldri trodde skulle være mulig, skriver spillskaper Swery.

- Jeg jobber hardt dag og natt, samtidig som jeg ser tilbake til fortiden for å være sikker på at dette blir noe som ikke endrer seg samme hvor mye tid som går. Samtidig adapterer og krysser jeg spillet med dagens era – det blir et spill som omkranser alt. Vær så snill og hent deg en kopp kaffe og vent til spillet er ferdig.

Planlagt lansering til Switch er «en gang neste år», så vi må frem med tålmodighetskremen der, men originalspillet ble faktisk sniklansert akkurat nuh på Switch.

Her er en trailer:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Torchlight Frontiers» blir «Torchlight III»

Og endrer modellen.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer