Nintendo annonserte plutselig Switch Lite

Billigere, mindre i størrelse og kan ikke kobles til tver.

10. juli 2019 14:33

(PressFire.no): Nintendo har annonsert en mindre versjon av Switch, kalt Switch Lite.

Dette er en mindre versjon av dagens konsoll, og er mer fokusert på å være en ren håndholdt versjon. Det er derimot noen endringer i maskinvaren:

Du vil for eksempel ikke kunne plukke av kontrollerbitene på den, skjermen er 5,5 tommer (mot 6,2 tommer på dagens maskin), og du vil ikke kunne koble den til en TV slik som dagens maskin kan. Den kommer derfor ikke med verken dockingstasjon eller HDMI-kabel.

Det er heller ikke en stand du kan flippe ut, «HD Rumble» eller en infrarød sensor, men den har et skikkelig styrekors denne gangen, mot fire retningsknapper på dagens Switch.

Maskinen er på innsiden helt lik en Switch, så det er ingen forskjell på hvilke spill den kjører eller noe slik – men spill som krever bevegelsesstyring med separate kontrollere vil ikke funke uten ekstra kontrollere. «LABO» fungerer heller ikke.

Det skal være hakket bedre batteritid på Switch Lite, opp omtrent 20-30 prosent. Det betyr ifølge Nintendo én time mer spilling i «Zelda Breath of the Wild»

Prisen har blitt barbert ned til 200 dollar, som er 100 dollar mindre enn dagens Switch. Regn med rundt 2000 kroner for konsollen her hjemme.

Konsollen kommer i tre farger, grå, gul og turkis – og planlagt lansering er 20. september i år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3