(Rad Crew): Det er ikke hver dag det kommer en ny konsoll på markedet, og det er jammen ikke hver dag det kommer et nytt «Zelda» heller. Nå skjer begge tingene samtidig, og vi snakker om det i ukas episode av Rad Crew. 

Zelda er et enestående og unikt spill som alle må spille, enten det er på den nye konsollen eller på en WiiU. Både Erik Fossum fra PressFire og Are fra oss i Rad Crew er betatt av det episke spillet i denne episoden. Det er et spill som gir spilleren en grad av frihet som rett og slett er overveldende.

Ved å hente inspirasjon fra andre spill med store åpne verdener, og kombinere det med Nintendo-magien har utviklerne laget et spill som har trollbundet Are i 50 timer så langt. Han har spilt det så lenge han har vært våken. Det er et et spill som fengsla ham så mye at han skrudde det på mens vi snakket på podcasten fordi han fikk abstinenser. 

I ukas Topp 5-liste snakker vi også om Zelda, og oppsummerer våre fem favoritt-dungeons i den populære serien.

Vi kommer også såklart innom selve maskinvaren, som flere av oss har hatt en sjanse til å teste i en del timer nå. Vi er stort sett positive til maskinen, men noen barnesykdommer henger igjen fremdeles. Det er likevel et stort hopp opp fra WiiU, og føles som en skikkelig premium-dings. 

Det blir også tid til prat om et andre lanseringsspill til konsollen, nemlig «1-2 Switch» og den futuristiske raceren «Fast RMX». Er de verdt å sjekke ut? Hør episoden! 

Til slutt hører vi fra lytterne om hva de synes etter å ha eid Switch i noen dager. Og før vi glemmer å nevne det: Are slikka på carten, og hater det.

 

03:00 Topp 5 Zelda-dungeons

43:40 Nintendo Switch-maskinvaren

1:20:00 Zelda

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Xenoblade Chronicles»-remasteren har fått dato

Inkluderer lengre historiedel som fortsetter der originalen slapp.

Les mer