(PressFire.no): Utvikler BioWare har lagt ut en bloggpost hvor de bekrefter at de skal totaloverhale «Anthem».

Ryktene har lenge gått om at en større oppdatering har vært under arbeid, av et såpass stort omfang at det internt har blitt omtalt som «Anthem 2.0».

I bloggposten sier BioWare-sjef Casey Hudson at de har hørt på tilbakemeldingene om at spillerne ønsker et bedre progresjonssystem og et mer fyldig «end game».

- Vi innser at det fortsatt er mer fundamentalt arbeid som gjenstår for å få fram det fulle potensialet i opplevelsen, og det vil kreve en større gjenskapelse enn en oppdatering eller tilleggspakke, skriver Hudson.

Han skriver videre at de gjennom de neste månedene vil fokusere på en langtids redesign av hele spillet, der spesielt fokus skal ilegges den såkalte gameplay loop-en, altså kjerneopplevelsen i spillet, med motiverende utfordringer og progresjon som har meningsfylte belønninger.

Da «Anthem» kom ut for nesten et år siden var det til lunket mottakelse, og spillet ble beskyldt for å ikke levere det utviklerne hadde lovet.

- Å skape nye verdener står sentralt i vårt studio, men det er ikke enkelt. Noen ganger får vi det til, andre ganger bommer vi.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Økning i e-sportomsetningen i fjor

Sliter med å tjene penger på seerne.

Les mer

Anmeldelse: Dreams

Skaperne av «Little Big Planet» og «Tearaway» har skrudd konseptet «Play, Create, Share» opp til 11.

Les mer