(PressFire.no): De virtuelle murene rundt eksotisk arkitektur har åpenbart begynt å få hull – ikke bare har Microsoft begynt å gi ut spill på andre plattformer, men det går også troverdige rykter om at Sony er i ferd med å slippe arvesølvet «Horizon Zero Dawn» på pc.

Både Sony og Microsoft har også vært klare på at framtidens tilstedeværelse i spillbransjen ikke vil være sirkulert rundt egen boks, men innhold og tjenester.

Nå avsløres det at Sony også vurderer å åpne opp PlayStation-spill på flere plattformer – gjennom fjernspillingstjenesten Remote Play.

Det rapporterer en Reddit-bruker som har gjennomført undersøkelsen.

I en spørreundersøkelse til kundene spør de rett ut om kundene kunne tenke seg Remote Play på både Switch, Xbox, Apple TV og Android TV.

Undersøkelsen spør også om ønsker om å fjernspille uten å være koblet til nettet, i tillegg til å lufte mulighetene for en mindre og mer portabel Dualshock-kontroller myntet på portabel spilling.

Vi gjør oppmerksom på at spillselskaper ofte gjennomfører denne typen undersøkelser uten at tjenester eller funksjoner nødvendigvis manifesterer seg.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

PlatinumGames har avslørt sitt neste spill

«Project G.G.» blir det første spillet de eier selv.

Les mer

Anmeldelse: Dreams

Skaperne av «Little Big Planet» og «Tearaway» har skrudd konseptet «Play, Create, Share» opp til 11.

Les mer