PS4-fjernspilling på Switch, Xbox, Apple TV og Android TV?

Noe Sony åpenbart vurderer.

3. februar 2020 12:23

(PressFire.no): De virtuelle murene rundt eksotisk arkitektur har åpenbart begynt å få hull – ikke bare har Microsoft begynt å gi ut spill på andre plattformer, men det går også troverdige rykter om at Sony er i ferd med å slippe arvesølvet «Horizon Zero Dawn» på pc.

Både Sony og Microsoft har også vært klare på at framtidens tilstedeværelse i spillbransjen ikke vil være sirkulert rundt egen boks, men innhold og tjenester.

Nå avsløres det at Sony også vurderer å åpne opp PlayStation-spill på flere plattformer – gjennom fjernspillingstjenesten Remote Play.

Det rapporterer en Reddit-bruker som har gjennomført undersøkelsen.

I en spørreundersøkelse til kundene spør de rett ut om kundene kunne tenke seg Remote Play på både Switch, Xbox, Apple TV og Android TV.

Undersøkelsen spør også om ønsker om å fjernspille uten å være koblet til nettet, i tillegg til å lufte mulighetene for en mindre og mer portabel Dualshock-kontroller myntet på portabel spilling.

Vi gjør oppmerksom på at spillselskaper ofte gjennomfører denne typen undersøkelser uten at tjenester eller funksjoner nødvendigvis manifesterer seg.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3