(PressFire.no): Det er i et intervju hos The Hollywood Reporter at «The Walking Dead» stjerna Norman Reedus snakker om sitt bidrag til «Death Stranding».

Der forteller han om hvordan samarbeidet med spillskaper Hideo Kojima.

Reedus forteller hvordan det var den Oscar-belønnede filmregissøren Guillermo del Toro som introduserte dem for hverandre.

Han forteller også om at de opprinnelig begynte samarbeidet på spillet «Silent Hills», men at det som kjent ikke ble noe av da Kojima og spillgiganten Konami skilte lag.

Han skal imidlertid ha blitt overbevist om å bli med på hans nye spill da Kojima dukket opp på San Diego Comi-Con med en iPad som viste grafikken til sitt nye spill.

Ifølge Reedus var grafikk så fantastisk at han allerede da visste at det kom til å bli en suksess.

Skuespilleren skal også være glad for at det aldri ble noe av «Silent Hills», selv om han også er klar over at kultstatus «P.T.» har oppnådd (selv om han aldri selv har spilt det).

- Når det kollapset var jeg skuffa, men når Hideo beskrev kom til å gjøre i stedet, så glemte jeg det fullstendig. Jeg tenkte at «takk gud for at det ikke ble noe av, dette er mye bedre». Dette er noe helt annet.

Han legger heller ikke skjul på at Kojima sin visjon har vært noe diffus gjennom prosjektet og forteller at det tok et halvår å begynne å skjønne det. 

«Death Stranding» slippes til PS4 8. november.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer