Ny kontroller?

(PressFire.no): Observante skribenter hos den nederlandske spillblekka LetsGoDigital.org har snappet opp at Sony har fått innvilget et patent for det som kan være en ny utgave av PlayStation VR.

I patentet er det en rekke tegninger som viser et headset som ligner veldig på dagens utgave, men som har flere avvik og nye funksjoner.

Patentets beskrivelser er vage greier, og sier ikke noe om hva som faktisk skal gå i et PSVR2-headset. Istedet er det mye «dette kan ha sånn-og-sånn».

For eksempel sier patentet at headsettet kan ha kameraer som peker fremover og bakover for å kunne tracke kontrollere – og at det kan være nødvendig å ha en «light bar» liggende på tv-en. Samtidig skal headsettet kunne ha bluetooth-muligheter – og er kanskje trådløst.

Patentet nevner også muligheten for at det kanskje blir en semi-gjennomsiktig greie, eller ikke.

Nye kontrollere er også med, men det er like vagt her – disse kan ha enten lys-prikker for tracking, eller inneholde et kamera for å finne ut av posisjonen relativt til de andre tingene.

Uansett – patentet viser at en PSVR2 er på vei, vi får bare smøre oss med tålmodighet til den blir skikkelig avslørt for å se hva som faktisk er med i den.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

De norske utviklerne bak «Manual Samuel» har avslørt sitt neste snedige kroppsspill

I «Helheim Hassle» må du sette sammen hovedpersonen selv.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer