(PressFire.no): En av de bedre skrekkopplevelsene de siste årene er den spillbare demoen «P.T.» - spillet som skulle være en liten prøvesmak på Hideo Kojimas nye satsing på «Silent Hill» - eller «Silent Hills», som det skulle hete.

Det gikk ikke etter planen da Kojima røyk uklar med sin tidligere arbeidsgiver.

I ettertid har det stadig vekk dukket opp fiffige detaljer rundt spillet, som har skjult den ene og andre hemmeligheten.

Nå kommer en ny en.

Youtube-personligheten Lance McDonald har gått spillet i sømmene ved å blant annet rote i koden til spillet – det i håp om å få avslørt flere ukjente deler av spillet

Og når han får snudd kameraet får han avslørt noe som kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på mange – spøkelset Lisa henger bak deg hele tiden.

Når du går rundt kan du av og til høre henne bak deg eller se en skygge som flimrer foran deg – det fordi hun følger etter deg gjennom hele spillet.

I spillet får du aldri sett henne ordentlig, fordi når du snur deg så forblir hun fremdeles bak deg. McDonald klarte å snu kameraet og ikke selve figuren, og derfor se hva som skjer bak figuren.

McDonald forteller at Lisa har tatt tak i ham så mange ganger i løpet av de siste månedenes pludring i spillets kode og at hun har skremt livskitten av ham.

Nå som han har fått kontroll på kameraet lover han å avsløre flere hemmeligheter vi ikke kjenner til.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Konami kommenterer «Silent Hill»-ryktene

Sier de vurderer hvordan det neste spillet skal bli.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer