Sjefsprodusent på «Horizon Zero Dawn» Patrick Munnik er død

Ble bare 44 år.

13. juni 2019 19:23

(PressFire.no): Det er på Twitter at utvikler Guerilla Games melder at deres sjefsprodusent Patrick Munnik er død, bare 44 år gammel.

- Det er med stort sjokk og sorg vi informerer dere om at vår sjefsprodusent Patrick Munnik ikke lenger er blant oss. Vi er evig takknemlige for å ha hatt vår høyt aktede og elskede Patrick på teamet vårt, skriver Guerilla på sin Twitter-konto.

- Mitt hjerte verker for Patricks kone og barn. Hans beroligende tilstedeværelse, gode humor og viktigst av alt, hans vennskap vil bli sårt savnet av hele teamet, skriver Guerilla-grunnlegger Hermen Hulst.

Munnik jobbet hos Guerilla i åtte år, og var med på en rekke spill selskapet lagde. Han jobbet seg til slutt opp til ansvarlig for produksjonen av hiten «Horizon Zero Dawn» til PlayStation 4, som ble svært godt mottatt – og har blitt spilt av over ti millioner mennesker.

Nederlenderen etterlater seg kone og to barn.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3