Nå kan du endelig bytte online-kallenavn på PlayStation

Farvel, HentaimasterSexy69.

11. april 2019 11:21

(PressFire.no): Nå står ikke verden til påske. Katter og bikkjer lever sammen i harmoni, og alt det der. Endelig kan PlayStation-brukerne endre brukernavn.

Det er jo nesten ikke til å tro at en slik funksjon allerede fantes, men det har vært blant de aller mest etterspurte. Endelig kan «Sexyboy_Erik_69» endres til noe litt mindre pinlig, som «Hunkadorry_PressFire_Fossum».

Uansett – du kan gå inn på innstillingene dine på PlayStation 4-maskinen din, bla deg fram til kontoinnstillingene dine og derfra skrive inn en ny online-id.

Eventuelt kan du logge deg inn i en nettleser og gjøre det der.

Det er gratis å endre nettnavn den første gangen, men koster rundt 100-lappen hver gang etter dette. Du kan endre så mange ganger du vil.

Skulle du derimot greie å tøyse det til og ende opp som «Hunkadorry_Gamer.no_Fossum» istedet, vil du kunne rulle tilbake endringen din uten ekstra kostnad. Den gamle id-en din forblir opptatt, så selv om du endrer vil ikke andre kunne ta over det gamle kallenavnet ditt.

Du kan lese mer om hele greia på den offisielle PlayStation-bloggen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3