Denne musikktjenesten ble forespeilet oss i fjor, med en lansering som nok kommer som julekvelden på kjerringa hadde det ikke vært for Sonys påminnelse under E3 i Los Angeles sist uke.

Her leser du alle PressFires saker fra E3 2009.
Les også: Slik var Sonys E3-brief.


Dessverre er ikke Norge inkludert, selv om Europa blir brukt som en samlebetegnelse i lanseringsfestskrivet fra Sony.

Sist vi sjekket var Norge en del av Europa, men det gir tydeligvis spillselskapene en lang marsj i når de skal selge sine budskap.

Norden må dermed nok en gang vente på moroa. England, Irland, Frankrike, Italia, Tyskland og Spania fikk VidZone 11. juni, i følge den europeiske PlayStation-bloggen. Australia og New Zealand følger etter 18. juni

ET PERSONLIG MTV

VidZone på PS3 er en gratis musikkvideotjeneste som tillater streaming og ulike måter å sortere. Du kan blant annet mekke spillelister og dermed sette prikken over i'en om du inviterer til festlige lag.

VidZone sitter på rettigheter til å dele innhold fra plateselskaper som Sony BMG og EMI, og det inkluderer potensielt 15 millioner videoer.

Tjenesten rulles ut nå og inneholder 10.000 musikkvideoer fra første dag. Det er verdt å merke seg at dette ikke har noe med spillefilmtilbudet som Sony sysler med.


Vi håper Norge snart blir inkludert i det gode, musikalske selskap.

Her kan du se en demonstrasjon av tjenesten:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer