(PressFire.no): Sony har endelig kommet på banen med noe håndfast og konkret om spillet «The Unfinished Swan».

Dette prosjektet ble det fristet med allerede for fire år siden, da gjennom en prototyp som fikk forventningene hos enkelte til å boble.

Spillet føyer seg inn i rekken av abstrakte, nedlastbare titler som det finnes flere av på PlayStation Network. For også «The Unfinished Swan» blir et nedlastbart spill via PlayStation Store.

NB! Se den ferske traileren nederst i saken.

 

First person painter

I svart-hvitt-grafikk skal du som spiller male områder for å se mer av landskapet. Vi tipper dette er et konsept som fint lar seg kombinere med Move-kontrollere – selv om Sony så langt ikke har spesifisert om dette blir en mulighet.

På den offisielle PlayStation-bloggen kategoriseres «The Unfinished Swan» som en first person painter, en relativt morsom og kledelig knagg å henge dette spillet på.

Du starter i et kritthvitt miljø, og dæsjer på med farge (svart) for å oppdage mer av spillverdenen.

- Du spiller som gutten Monroe som er på jakt etter en svane. Denne svanen har rømt fra et maleri, og har lagt ut på en reise i en surrealistisk, ufullstendig verden, skriver utviklerne på PlayStation-bloggen.

 

Eksklusivt til PS3

Utviklerne forteller at de i tiden fra 2008, samtidig med at den første traileren ble sluppet, har etablert et nytt spillstudio som har fått backing fra Sony.

Denne avtalen har ikke bare sørget for at «The Unfinished Swan» kommer til å ende opp som en PS3-eksklusiv tittel, men har også hjulpet utviklerne med alt det elementære: som kontorplasser, finansiering, utstyr, teknologi og rådgivning.

Giant Sparrow, som dette studioet er døpt, omtaler selv samarbeidet som noe tilsvarende det thatgamecompany har hatt med Sony. Dette er folka ansvarlige for «flOw», «Flower» og nå sist, «The Journey».

 

Spillet er snart ferdig, skriver utviklerne, men røper foreløpig ikke lanseringsdatoen. 

Annonse

Kommentarer