(PressFire.no): Det actionspekkede «Just Cause», og oppfølgeren som kom i 2010, setter lekelyst og frihet høyt.

Som en superagent i tropiske omgivelser, kan du boltre deg i lufta med en fallskjerm eller kanskje hengende i et helikopter? Selvsagt er det mulighet til å utforske en god del spillkvadratmeter til fots eller i kjøretøy også.

Svenskene som står bak «Just Cause»-serien, Avalanche, har allerede lagt igjen hint om at de sikter på de neste konsollene fra Microsoft og Sony. «Just Cause 3» kan utmerket godt bli en lanseringstittel til «Xbox 720» og PlayStation 4.

 

Har utvidet til New York

- I dagens klima, der folk sliter med å tjene penger, er det min mening at «Just Cause»-merkenavnet er perfekt for alt det som neste generasjon har å tilby, sier Avalanche-sjefen Christofer Sundberg til Eurogamer.

Det siste spillet fra denne gjengen var fjorårets nedlastbare «Renegade Ops» . Men de har også opprettet en avdeling i New York, og rekrutterer hissig for flere nye spillprosjekter. «Just Cause 3» er nok ett av disse.

Men i tillegg har Avalanche fått kloa i to lisenser som gir dem enda mer å henge fingrene i.

- Som vi har fortalt om før, er det to veldig kule og svære lisenser som vi har valgt å jobbe med, fordi de tillater oss å lage to nye åpen verden-/sandkasse-spill, hinter Sundberg om.

 

Røper ett nytt spill snart

Minst ett av disse nye prosjektene, sannsynligvis «Just Cause 3» inkludert i tillegg til lisens-spillene, vil bli avslørt før sommerens E3-spillmesse i Los Angeles, skriver Eurogamer.

På tampen av fjoråret gikk det rykter om at Avalanche hadde fått informasjon fra enten Sony eller Microsoft (kanskje begge?) om at de nye konsollene fra den kanten er på markedet før 2014. 

Deres prosjekt med kodenavn «Project Mamba», som i realiteten kan være «Just Cause 3», skal være ferdig til årsskiftet 2013-2014, og er primært i utvikling hos New York-avdelingen.

 

NB! Bildene i saken er hentet fra 2010-spillet «Just Cause 2».


Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer