Vår hjemlige serie kan få et mesterlag denne helgen. Vinner Rosenborg kampen mot Tromsø, kan de definitivt feire et nytt gull på hjemmebane. Foran denne kampen leder trønderne serien med åtte poeng når det bare gjenstår tre serierunder. 

Tromsø er på sin side ingen lett motstander. Laget ligger an til å ta bronse, bare Vålerenga ligger mellom disse to lagene på tabellen. VIF-supporterne har kanskje fortsatt et ørlite håp om at RBK tryner mot Tromsø - for å bevare litt spenning på tampen av en lang sesong. Enga møter Lillestrøm lørdag. Tryner Martin Andresens menn i denne kampen kan sjampisen og trøndersodden fortæres på Lerkendal - allerede før avspark mot Tromsø.

Kampen sparkes i gang søndag 24. oktober klokken 20:00, og du kan være med å gjette hva sluttresultatet blir i kommentarfeltet nederst i saken – helt fram til avspark.

Vi trekker ut en heldig leser som får «FIFA 11» til enten PlayStation 3 eller Xbox 360.

Oppdatert: Daniel Elstad tippet riktig resultat (1-0 til Rosenborg), og vant konkurransen! Gratulerer!

 

Vinner RBK Tippeligaen og
kjøper Wayne Rooney?

MISTET RBK PIFFEN I MADRID?

Vi benytter anledningen til å gratulere Salman Zarar som i forrige ukes konkurranse tippet at Everton kom til å slå byrival Liverpool 2-0. For sin klarsynthet belønnes Salman med «FIFA 11». Grattis!

I forrige serierunde vant Rosenborg 2-0 borte mot Hønefoss, takket være to mål fra Rade Prica like før pause, og etter kampen kunne laget konstatere at gullet nå så godt som er i lomma. De må nemlig prestere å tape sesongens tre kamper på rad, samtidig som Vålerenga må innkassere ni poeng, for at gullet skal havne et annet sted enn på Lerkendal.

Med seier mot Tromsø er de mikroskopiske sjansene for at Vålerenga blir seriemester i 2010/11-sesongen definitivt pulverisert – og vi regner med at RBK har tenkt å benytte seg av muligheten til å slippe jubelen løs på hjemmebane denne søndagen.

Spørsmålet er om RBK brente kruttet i bortekampen mot Atletico Madrid torsdag kveld, en kamp som endte 3-0 i favør spanjolene.

Tromsø har vært solide i år, men snublet på hjemmebane da Molde vant 1-0 i forrige kamp. På Lerkendal er de helt sikkert interesserte i å vise seg fram fra sin beste side – ledet av den knallsterke midtbanen med Ruben Yttergård Jenssen og Kara Mbodji, sistnevnte en spiller som Arsenal med flere har i kikkerten.

Legg igjen ditt tips i kommentarfeltet vårt før kampen mellom Rosenborg og Tromsø sparkes i gang søndag klokken 20:00. Tipper du i tillegg riktig sluttresultat er du med i trekningen av «FIFA 11».

Det finnes to måter du kan gjøre det på: 

* Enten legger du igjen tipset ditt med status som «gjest», men da  du bruke navn og e-posten din (epost-adressen blir ikke synlig så lenge du ikke skriver den inn i selve kommentarfeltet). 
* Eller, du kan logge inn med Facebook-navnet og -passordet ditt. Det er en enkel og grei løsning.

Gjør du det på en av disse måtene, kan vi varsle deg om du blir den heldige.

NB! PressFire kontakter vinneren av konkurransen etter kampslutt. Du kan da velge om du vil ha «FIFA 11» til PlayStation 3 eller Xbox 360.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

- Sony sliter med å holde prisen på PlayStation 5 nede

Stor forespørsel på minneteknologi gjør at prisen kan bli høy.

Les mer

Kommentar: Er det egentlig greit at Norsk Tipping går inn i e-sport?

Norges E-sportforbund raste mot tippingen i NRK, men trakk seg dagen etter.

Les mer