Disse kampene er forbundet med mer følelser enn mange andre lokalderbyer i England. Dette handler i år om enda mer enn prestisjen av å være best i by'n: For begge Liverpool-klubbene har startet Premier League-sesongen fryktelig dårlig.

Mange eksperter tror at vinneren av denne kampen for alvor kan si at sesongen har startet, for både Everton og Liverpool trenger sårt den selvtilliten som en trepoenger kan gi. Eller er det nettopp derfor at denne kampen kommer til å ende uavgjort - fordi ingen av lagene har råd til å tape? Det er opp til deg å spå helt til kampen sparkes i gang.

Merseyside-oppgjøret spilles søndag 17. oktober klokken 14:30, og du kan være med på tippingen i kommentarfeltet nederst - helt fram til kampstart. Det er forresten Everton som tar imot Liverpool på sin hjemmebane, Goodison Park.

Vi trekker ut en heldig PressFire-leser som får «FIFA 11» til enten PlayStation 3 eller Xbox 360 hver uke. Og denne uken er ikke noe unntak.

NB! Følg oss på Twitter eller Facebook for å få varsel om neste ukes «FIFA 11»-konkurranse.

OPPDATERT (18. oktober): Gratulerer Salman Zarar! Du gjettet at Everton kom til å banke byrival Liverpool 2-0, og det var nettopp det som skjedde i søndagens oppgjør. Spill er på vei.

 

Stanser Carragher og kompani
byrival Everton?

BUNNOPPGJØR PÅ MERSEYSIDE

Forrige gang ba vi dere om å gjette sluttresultatet i EM-kvalifiseringskampen mellom Kypros og Norge. Brage Æsøy Titlestad vant «FIFA 11» ettersom han helt korrekt tippet at kampen skulle ende 2-1 til Norge. Gratulerer!

For Liverpool har den siste uken dreid seg om mye annet enn bare fotball. De forhatte amerikanske eierne Tom Hicks og George Gillett ble kastet på hodet ut av klubben etter at duoen hadde prøvd å blokkere salget av Liverpool. Likevel er det mye som tyder på at dramaet fortsetter. Gillett og Hicks har nå fått en domstol i Texas til å blokkere overtagelsen.

Både Everton og Liverpool ligger i bunnen av tabellen, på henholdsvis 17. og 18. plass – og har bare sanket seks poeng hver fordelt på sju kamper. Gir floken som Liverpool nå er i ferd med å nøste seg ut av ny energi på banen – eller blir det Everton som finner veien til nettmaskene flest ganger? 

 

Legg igjen ditt tips i kommentarfeltet vårt før kampen mellom Everton og Liverpool sparkes i gang søndag klokken 14:30. Tipper du i tillegg riktig sluttresultat er du med i trekningen av «FIFA 11».

Det finnes to måter du kan gjøre det på: 

* Enten legger du igjen tipset ditt med status som «gjest», men da  du bruke navn og e-posten din (epost-adressen blir ikke synlig så lenge du ikke skriver den inn i selve kommentarfeltet). 
* Eller, du kan logge inn med Facebook-navnet og -passordet ditt. Det er en enkel og grei løsning.

Gjør du det på en av disse måtene, kan vi varsle deg om du blir den heldige.

NB! PressFire kontakter vinneren av konkurransen etter kampslutt. Du kan da velge om du vil ha «FIFA 11» til PlayStation 3 eller Xbox 360.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer