Konkurranse: Vinn «FIFA 11»!

Tottenham slo Aston Villa 2-1, og det var det flere av dere som hadde forutsett. Vi har trukket ut en vinner.

30. september 2010 17:53

Hver uke, en god stund utover høsten, kommer vi til å plukke ut én helgekamp som du kan tippe resultatet på. Er du klartenkt og klarsynt nok til å gjette riktig sluttresultat, er du med i trekningen av «FIFA 11» til enten PlayStation 3 eller Xbox 360.

Vi starter med oppgjøret mellom Tottenham og Aston Villa i Premier League, som spilles lørdag 2. oktober klokken 16:00. Og du kan være med i konkurransen helt fram til avspark.

Dette er to lag som forrige sesong hadde ambisjoner om å kvalifisere seg til Champions League. Det klarte bare Tottenham, som tidligere denne uken var i aksjon i oppgjøret mot Twente. En kamp de vant enkelt 4-1, blant annet takket være en gavmild Terje Hauge som rundhåndet delte ut straffespark til hjemmelaget.

Følg oss på Facebook eller Twitter for å få varsel om neste «FIFA 11»-konkurranse.

KAMPEN MELLOM «DE NEST BESTE»

Aston Villa har nylig ansatt Gérard Houllier som sin nye manager - og har kanskje en liten fordel foran Tottenham-kampen i forhold til at laget har fått en liten pust i bakken siden forrige helg? Da fikk Houllier en drømmestart på sin Villa-karriere etter at laget klarte å slå Wolverhampton 2-1 på bortebane.

Tottenham under Harry Redknapps ledelse er likevel klar favoritt hos bookmakerne. De har hjemmebanefordelen og en spennende stall som i løpet av sommeren fikk påfyll i form av Rafael van der Vaart som kom fra Real Madrid. 

Tipp resultatet i kampen mellom Tottenham og Aston Villa, og legg igjen dine spådommer i kommentarfeltet under. Lykke til!

Det finnes to måter du kan gjøre det på: 

* Enten legger du igjen tipset ditt med status som «gjest», men da du bruke navn og e-posten din (epost-adressen blir ikke synlig så lenge du ikke skriver den inn i selve kommentarfeltet). 
* Eller, du kan logge inn med Facebook-navnet og -passordet ditt. Det er en enkel og grei løsning.

Gjør du det på en av disse måtene, kan vi varsle deg om du blir den heldige.

NB! PressFire kontakter vinneren av konkurransen etter kampslutt. Du kan velge om du vil ha «FIFA 11» til PlayStation 3 eller Xbox 360.

OPPDATERT: Vinneren av første «FIFA 11»-konkurranse ble Jonas Holm, som gjettet riktig resultat: Tottenham vant 2-1 over Aston Villa etter to mål fra Rafael Van der Vaart.

Gratulerer!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3