Naughty Dogs neste blir uten Move-støtte

- Har kommet for langt i utviklingsprosessen av vårt nye spill til at Move er mulig, sier Uncharted-utvikleren.

21. september 2010 12:59

Etter at Naughty Dog høstet en rekke priser for fjorårets fantastiske «Uncharted 2: Among Thieves», har spekulasjonene om deres neste spill vært mange. Vi vet fremdeles ikke hva som blir det neste spillet til selskapet, men at det kommer et tredje Uncharted-spill på et tidspunkt er ganske selvfølgelig.

Det vi vet, er i alle fall at det neste spillet deres ikke kommer til å støtte det nye bevegelsessensitive kontrollsystemet PlayStation Move. Det kommer nemlig frem i et intervju med spillmagasinet GameInformer, gjengitt av Examiner.com.

- Kanskje i fremtiden. Akkurat nå er det vanskelig, fordi vi er så fokusert på den neste tittelen. Det er for sent for oss å begynne å tenke på det nå, sier Naughty Dog-sjef Christophe Balestra i intervjuet med spillmagasinet.

Evan Wells fra Naughty Dog avslører at han var skeptisk til Nintendo Wii. Senere har han har innsett et potensial. Ikke minst etter at Sony introduserte Move.

- Jeg var sannsynligvis en av de mest negative da jeg hørte om Wii: «Dette kommer bare til å bli et blaff. Hva tenker Nintendo på?». Men jeg har innsett at jeg tok feil. Og jeg tror det er virkelig fantastiske og spennende opplevelser du kan lage. Så jeg tror definitivt at Move har mye potensial.

- Skal vi lage et spill som støtter Move, så tror jeg vi ønsker å gjøre det fra bunnen av, sier den andre Naughty Dog-sjefen, Evan Wells, samtidig som han gjentar synspunktene til Balestra.

Det har foreløpig vært helt stille fra Naughty Dog hva neste prosjekt angår, men det har kommet frem at det jobbes med nok en utvidelsespakke til «Uncharted 2: Among Thieves». Det er fremdeles uklart hva innholdet er, men det er ikke usannsynlig at det er mer innhold til den meget solide online-delen i spillet, som allerede har fått en rekke utvidelser.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3