VM-konkurranse: Del 4

Nederland eller Brasil? Tipp riktig resultat når gigantene møtes i VM-kvartfinale og vinn det offisielle «2010 FIFA World Cup»-spillet.

1. juli 2010 10:13

Det er nå det gjelder. Fredag 2. juli spilles to kvartfinaler, Uruguay mot Ghana og det som kunne vært drømmefinalen for mange når Nederland skal forsøke å klå Brasil. Det er denne kampen du kan tippe resultatet av i denne ukens VM-konkurranse.

Forrige uke var vår VM-kamp Brasil mot Portugal i gruppespillet. Litt skuffende ble det en tam 0-0-kamp og det gjettet Jørgen Thorsen som dermed kan vente seg en fin VM-pakke i posten med det offisielle «2010 FIFA World Cup South Africa»-spillet. Grattis!

Tipp riktig resultat av Brasil og Nederland i kommentarfeltet nederst i denne saken. Kampen spilles fredag 2. juli klokken 16:00.

TO GIGANTER BRAKER SAMMEN

Vinneren av denne kampen går videre til en semifinale mot serieherren i oppgjøret Uruguay og Ghana. Det er dermed ikke usannsynlig at vi kan se enten Nederland eller Brasil gå hele veien inn til en finale.

I første utslagsrunde slo Brasil ut Chile med soleklare 3-0 mens Nederland ikke overbeviste like mye med 2-1 mot et tappert Slovakia. Nederlands trener Bert van Marwijk har i forkant av kvartfinalen mot Brasil uttalt at laget hans er underdogs for første gang i dette mesterskapet.

Brasil virker bunnsolide og varter opp med tekniske godbiter og mange scoringer selv om de startet Sør-Afrika-VM med kritikk om at de spilte for defensivt og kynisk. 

Luis Fabiano, Kaka, Maicon, Lucio, Robinho mot Sneijder, Kuyt, Van der Vaart, Robben og Van Persie. Hva tror du blir resultatet?

PS: Husk at du aller helst må tippe før avspark fredag 2. juli klokken 16:00 Gjetter du i tillegg riktig resultat er du med i trekningen av premiepakken du ser litt lengre ned.

Ditt tips skriver du i vårt kommentarfelt. Det finnes to måter du kan gjøre det på: Enten legger du igjen tipset ditt med status som "gjest", men da må du bruke navn og e-posten din (epost-adressen blir ikke synlig). Eller, du kan logge inn med Facebook-navnet og -passordet ditt. På den måten kan vi kontakte deg om du blir vinneren.

Lykke til!

I premiepotten:
* 1 FIFA World Cup 2010-spill (Xbox 360 eller PlayStation 3).
* 1 T-skjorte med spillmotiv.
* 1 dommerfløyte fra EA Sports.

* Én vinner får hver uke en slik VM-pakke. PressFire kontakter den heldige etter at kampen er spilt. Du kan selv velge om du foretrekker spillet til PlayStation 3 eller Xbox 360.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3