«Uncharted 3» i Amundsens fotspor?

En tysk nettside kan ha avslørt at handlingen i oppfølgeren følger den legendariske norske polfareren.

25. mai 2010 11:22

Den tyske Facebook-aktige nettsiden meinVZ har en brukerprofil for Nathan Drake som Kotaku mener sannsynligvis har blitt opprettet og blir vedlikeholdt av Sony Computer Entertainment Europe.

Og nå har brukerprofilen en oppdatering som hinter om at det tredje Uncharted-spillet kan komme til å følge i Roald Amundsens fotspor.

Les også: Vår anmeldelse av «Uncharted 2: Among Thieves».

MYSTISKE LEDETRÅDER

I oppdateringen til Nathan Drake ble det skrevet «Dette er sannsynligvis galskap, men jeg sjekker det opp. Flyr til Fredrikstad, Amundsen’s hjemby. Jeg må vite!».

Nylig har profilen blitt oppdatert med «I morgen går siste fly. Jeg føler at jeg blir holdt øye med. En mann har fulgt etter meg i dagesvis. Skulle kanskje ta en prat med ham».

Ifølge Kotaku har det også tidligere blitt hintet om Roald Amundsen på profilen. Da ble det skrevet om at Amundsen hadde avslørt å ha funnet en 25 millioner år gammel by under isen.

Den legendariske eventyreren og polfareren Roald Amundsen ble den første til å nå både Sydpolen og Nordpolen tidlig på 1900-tallet. I en redningsaksjon i 1928 styrtet flyet til Amundsen i nærheten av Bjørnøya på Svalbard. Flyhavariet ble funnet, men ikke Amundsen.

Les også: Intervju med to Naughty Dogs.
Les også: Nordmann bak supergrafikken i
«Uncharted 2»

.

Uncharted-serien utvikles av amerikanske Naughty Dog, men sjefen for den prisbelønte grafikken er det norske Pål-Kristian Engstad som har vært ansvarlig for. Kan nordmannen ha påvirket hvor handlingen i det neste spillet skal ta veien?

Det andre spillet i serien, «Uncharted 2: Among Thieves» hadde blant annet handling fra Nepal og fulgte i fotsportene til Marco Polo.

OPPDATERT: Kotaku har nå fått bekreftet at dette kun var noen i PR-apparatet til Sony som lot seg rive med og at de ikke har noe nytt å annonsere i serien.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3