Spillutviklerne i franske Quantic Dream er i ferd med å selge filmrettighetene til «Heavy Rain», skriver filmnettsiden Deadline. Det kan være godt nytt om du er en av dem som håper på å få sett dette spillet overført det store lerretet.

Det er Bob Shaye og Michael Lynne som er nær å sikre seg rettighetene etter en auksjon ble initiert av Quantic Dream, skriver Deadline. Disse to herrene har tidligere jobbet hos New Line Cinema, men står bak det relativt nye selskapet Unique Features.

Ved å selge rettighetene sikrer Quantic Dream at «Heavy Rain» ikke ender som enda en filmidé støvende ned i en eller annen kontorskuffe, selv om det fortsatt er en lang vei å gå til spillskaper David Cage kan nyte sitt verk akkompagnert av popcorn og en rød løper.

Les også: Vårt intervju med David Cage.
Les også: Anmeldelse av «Heavy Rain».

Deadline skriver videre at avtalen som sikrer Unique Features rettighetene forventes å bli undertegnet med det aller første etter at Shaye og Lynne bladde opp av egne penger for å sikre det høyeste budet i auksjonen.

Duoen hadde allerede en avtale med Warner som gav de opsjoner til å lage en film basert på «Heavy Rain», men valgte å handle uten støtte fra Warner angivelig fordi de liker spillet så godt.

Det PlayStation 3-eksklusive spillet har solgt over 1 million eksemplarer siden lanseringen 24. februar. I spillet følger vi i hovedsak fire personer, der deres skjebner flettes sammen utover spillhistorien.

Jakten på Origami-morderen er sentral i handlingen, en skruppelløs kidnapper/morder som drukner sine ofre fire dager etter at de er bortført.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer