Vi skrev allerede tidlig i februar om at oppfølgeren til fjorårets fantastiske «PixelJunk Shooter» ikke blir noen resirkulering.

blogger Dylan Cuthbert fra Q Games om at «PixelJunk Shooter 2» er i full utvikling og bekrefter nok en gang at spillet blir smekkfullt av nye idéer.

Les også: Anmeldelse av «PixelJunk Shooter».

 

Intergalaktisk drapsveps. Uææ!

STØRRE OG MER

Han påpeker faktisk at det var mange idéer som utvikleren aldri fikk mulighet til å putte inn i det første spillet, men som nå blir inkludert i oppfølgeren.

Samtidig forteller han at det er lite sannsynlig at de lager et tredje spill da alle idéene blir inkludert i det nye spillet.

Han skriver også at det nye spillet vil få noen «nye funksjoner som er ferske i PixelJunk-serien», uten at han utdyper hva det kan være i denne omgang.

«PixelJunk Eden» har muligheten til å laste opp video av det du spiller til YouTube, så det blir spennende å se hva den kreative gjengen kommer med.

I februar fortalte Cuthbert til G4TV at de vil prøve seg på noen «helt nye idéer for flytende gimmicks» og at det vil komme flere nye drakter i spillet.

I «PixelJunk Shooter» spiller du et romskip som tar seg gjennom et grottesystem på en fremmed planet. Ved å blant annet skyte bort fjell bruker du for eksempel flytende lava og vann for å løse gåter og komme videre inn i grottesystemet.

25. mai slippes det også en demo av spillet på PSN, så om det kribler i tomlene og dirrer i nysgjerighetsnerva er det bare å finne frem kalenderen.

 

«PixelJunk Shooter 2» utvikles eksklusivt som en nedlastbar tittel til PlayStation 3, men har ikke fått noen utgivelsesdato.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer