Vi skrev allerede tidlig i februar om at oppfølgeren til fjorårets fantastiske «PixelJunk Shooter» ikke blir noen resirkulering.

blogger Dylan Cuthbert fra Q Games om at «PixelJunk Shooter 2» er i full utvikling og bekrefter nok en gang at spillet blir smekkfullt av nye idéer.

Les også: Anmeldelse av «PixelJunk Shooter».

 

Intergalaktisk drapsveps. Uææ!

STØRRE OG MER

Han påpeker faktisk at det var mange idéer som utvikleren aldri fikk mulighet til å putte inn i det første spillet, men som nå blir inkludert i oppfølgeren.

Samtidig forteller han at det er lite sannsynlig at de lager et tredje spill da alle idéene blir inkludert i det nye spillet.

Han skriver også at det nye spillet vil få noen «nye funksjoner som er ferske i PixelJunk-serien», uten at han utdyper hva det kan være i denne omgang.

«PixelJunk Eden» har muligheten til å laste opp video av det du spiller til YouTube, så det blir spennende å se hva den kreative gjengen kommer med.

I februar fortalte Cuthbert til G4TV at de vil prøve seg på noen «helt nye idéer for flytende gimmicks» og at det vil komme flere nye drakter i spillet.

I «PixelJunk Shooter» spiller du et romskip som tar seg gjennom et grottesystem på en fremmed planet. Ved å blant annet skyte bort fjell bruker du for eksempel flytende lava og vann for å løse gåter og komme videre inn i grottesystemet.

25. mai slippes det også en demo av spillet på PSN, så om det kribler i tomlene og dirrer i nysgjerighetsnerva er det bare å finne frem kalenderen.

 

«PixelJunk Shooter 2» utvikles eksklusivt som en nedlastbar tittel til PlayStation 3, men har ikke fått noen utgivelsesdato.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Norske Natalie var e-sportutøver for Besiktas: – Har ikke fått lønn siden mai

Går hardt ut mot storklubben.

Les mer

Er det på tide å sjekke ut «No Man's Sky» igjen?

Spillet har bare blitt bedre og bedre. Pluss Gamescom-nyheter! Her er ukas episode av Rad Crew.

Les mer