Oppfølgeren til åpen verden-bilspillet «Test Drive: Unlimited» fra 2006 er ventet denne høsten.

Atari annonserte endelig spillet offisielt i mars, og fortsetter nå å friste oss gjennom den nye traileren som for første gang gir oss en visuell smakebit på hva vi har i vente. I tillegg har IGN lagt ut en artikkel basert på deres møte med spillet som utvikleren selv omtaler som en Massively Open Online Racer.

NB! Se denne ferske traileren nederst i denne saken.

Utgiveren lover en opplevelse der enspiller og flerspiller blandes på en sømløs måte, og der historiedelen av spillet enten kan spilles off- eller online.

 

Besøk Ibiza på fire hjul denne høsten.

WE'RE GOING TO IBIZA

Nok en gang er en tropisk sydhavsøy din sandkasse, nærmere bestemt Ibiza. Mens vi i forrige spill kunne bli bedre kjent med Hawaii.

Hawaii gjør faktisk litt mer enn bare en gjesteopptreden i det nye spillet.

IGN skriver at du kan dra på ferie til Hawaii. Utviklerne har pusset opp grafikken til å matche den du finner på Ibiza. På den måten høres det nesten ut som om du får begge Test Drive: Unlimited-spillene i én og samme pakke.

Utviklerne har gjenskapt Ibiza på detaljert vis. Du finner faktisk flere landsbyer gjengitt i spillet pluss at veinettet er kopiert så nøyaktig som mulig, skriver IGN.

Annonseringen av «Test Drive: Unlimited 2» forskutterte at spillet vil ha dynamisk vær, skade på bilene og dag-natt-syklus. Som i forgjengeren handler det blant annet om å fylle en garasje bestående av flere lekre kjøretøy og konkurrere mot andre spillere online (eller offline) for å gi samlemanien fritt spillerom. Du tjener erfaringspoeng ved å utforske øya, konkurrere mot andre førere online eller rett og slett grisekjøre.

Det er nok en gang Eden Games som er utvikler og Atari skal gi det ut. Totalt blir dette det tiende Test Drive-spillet i serien. I tillegg til å ha lagd det første «Test Drive: Unlimited», har Eden Games også stått bak «Need for Speed: Porsche Unleashed» (2000), tre «V-Rally»-titler og 2008-floppen «Alone in the Dark».

 

«Test Drive: Unlimited 2» utvikles for PC, PS 3 og Xbox 360. Spillet skal lanseres i løpet av høsten.

Se den nye traileren her (hentet fra IGN):

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer