Det tredje Skate-spillet slippes denne våren, denne gang med økt fokus på samarbeid og lagbygging.

Du kan nemlig danne allianser og utfordre andre lag i Domination-modusen. I tillegg skal du få utløp for dine kreative sider i dette spillet, for i spillbyen Port Carverton slipper du å føle deg som en lovløs mens du ruller rundt – noe som var tilfellet i forgjengeren, «Skate 2».

Se også: Skjermbilder fra «Skate 3».
Les også: Vår anmeldelse av
«Skate 2».

 

Nye triks i «Skate 3».

SKAP DINE EGNE UTFORDRINGER

I Port Carverton blir nemlig skatere omfavnet på en langt hyggeligere måte, og miljøene i byen er lagt til rette for denne aktiviteten.

En annen nyhet i «Skate 3» er Create-a-Park-modusen, som lar deg lage dine egne skate-parker.

I tillegg har utviklerne hos Black Box lagt til to nye vanskelighetsnivåer; en enda tøffere og en for de aller ferskeste.

Man har nå easy, medium og hardcore å velge i - der medium tilsvarer nivået du er vant til om du har spilt noen av de tidligere Skate-spillene.

Men før lansering i midten av mai, har EA nå røpet at det dukker opp en demo på PlayStation 3 og Xbox 360 – for å øke appetitten din ytterligere før lansering.

Denne nyheten sprakk under helgens PAX-messe i Boston, der klistremerker med «Skate 3»-logoer og ymse informasjon også inneholdt budskapet om en demo som gjøres tilgjengelig på PSN og XBLA fra 15. april. Joystiq var blant dem som fikk håndfaste bevis om nettopp dette.


«Skate 3» lanseres 13. mai til PlayStation 3 og Xbox 360. Demoen er ute 15. april på PSN og XBLA.

Fersk video med fokus på mulighetene til å skape i «Skate 3»:

Annonse

Kommentarer