Utsetter «Grand Slam Tennis» på ubestemt tid

EAs planer om en tennismester på PlayStation 3 og Xbox 360 er satt på hold.

5. august 2009 11:31

Denne sommeren kom «Grand Slam Tennis» ut til Wii, og var samtidig det første spillet tilgjengelig med støtte for Wii MotionPlus.

Planene til EA har lenge vært å bringe ut en kraftigere high def-versjon av spillet til PS3 og Xbox 360 senere denne høsten, for å ta opp konkurransen med «Virtua Tennis» og «Top Spin».

EA MED STØRRE WII-SATSNING

På grunn av fitnessuksessen med «EA Sports Active», flyttes nå ressursene for å rekke julesalget med en utvidelse til dette treningsspillet.

Kotaku snakket med Peter Moore, EA Sports-sjefen, som bekreftet dette.

«EA Sports Active» til Wii har solgt 1,8 millioner fra lansering i mai til utgangen av juni, og en utvidelse ble naturligvis annonsert kort tid etter.

Les også: Vår anmeldelse av «Grand Slam Tennis».

Målet er å rekke julesalget og kunne føre nye millioner i regnskapet. Electronic Arts har nå en Wii-markedsandel på 21% i USA, 13% i Europa, noe som er ny rekord for selskapet.

EA flytter derfor utviklere fra «Grand Slam Tennis» over på «Sports Active». Det betyr at tennisspillet blir utsatt på ubestemt tid, men EA understreker at spillet vil se dagens lys, men blir kraftig forsinket.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3