«Zeno Clash 2» annonsert

Lover forbedringer og nyheter til oppfølgeren.

20. mai 2009 11:39

Det lille, uavhengige og chilenske spillselskapet ACE team annonserte i dag oppfølgeren til det elskede Steam-spillet «Zeno Clash».

Les vår anmeldelse av «Zeno Clash» her.
Les intervjuet med utvikleren her.

Oppfølgeren får det spennende navnet… hold deg fast… «Zeno Clash 2», og i følge pressemeldingen ser selskapet ut til å utvide ambisjonene på samtlige punkter.

Bilde fra «Zeno Clash».

MER AV ALT

- Oppfølgeren vil fortsette eventyret med Ghat, som også vil fortsette med de samme konfliktene – Father Mother, den mystiske Golem og nye rollefigurer.

- Historien vil fortsette der det første spillet slapp. ACE Team vil at det neste spillet skal bli mye større, og derfor vil neste spill være åpent med store områder til og utforske og RPG-elementer.

- Det unike kampsystemet, som gjorde det forrige spillet til den suksessen det ble, vil også utvides til å inneholde enda mer brutal og engasjerende spillbarhet, sa pressemeldingen.

Det virker som om de tar tak i all den kritikken som eventuelt har kommet på det første spillet, så dette er nok musikk i ørene på de som likte forløperen.

ACE Team benytter også anledningen til å fortelle at en oppdatering til «Zeno Clash» er ute, og sier at den synligste delen av oppdateringen er helse-barometer og nedtelling av tid i Challenge Mode. Foruten at spillet også har fått italienske undertekster… ciao.

Her er en ny trailer fra «Zeno Clash» laget for annonseringen av oppfølgeren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3