(PressFire.no): Denne uka begynte det å sirkulere en trailer som angivelig stammet fra utviklerne av det nye «Walking Dead»-spillet.

Ikke Telltales episodebaserte versjon fra i fjor, men det nye og skytespillfokuserte prosjektet som skal være ferdig i løpet av året.

Unisone rop fra ymse kommentarfelt påpekte at dette slettes ikke ser bra ut. Klippingen og lydeffektene virket også amatørmessig.

Det har en forklaring – for traileren er nemlig ikke offisiell, sier en representant fra utvikleren, Terminal Reality, til Giant Bomb.

 

Fra den første visningen av
spillet (skjermdump fra IGN).

- Fan-lagd og uoffisiell

- Traileren som sirkulerte på TWDSurvivalInstinct er ikke offisiell, sier denne talspersonen til Giant Bomb.

- Den er fan-lagd. Det ser ut som om noen har tatt gamplay-bilder fra den første visningen som ble gjort på IGNs Up at Noon-program i forrige uke.

Med andre ord: Bildene fra selve spillet er reelle, mens redigeringsjobben og måten dette blir presentert på i traileren, er gjort uten utgiver Activisions velsignelse.

 

Ut på tur med brødrene Dixon

I IGN-showet Up at Noon ble det gjort intervjuer mens klipp fra spillet ble vist. Uferdige sådan, noe folka i Terminal Reality også understreket.

Det er foreløpig ikke sluppet en offisiell trailer.

I «The Walking Dead: Survival Instinct» følger vi brødrene Dixon, Daryl og Merle. I opptakten til der handlingen i tv-serien starter får vi bli med på turen fra Georgia til Atlanta.

Utviklerne har tidligere fortalt at de skal la deg velge om du vil snike deg forbi zombier du møter på – eller gå mer direkte til verks. 

 

Terminal Reality, folka som tidligere har lagd «Ghostbusters: The Video Game» og «Kinect Star Wars» har foreløpig bare sagt at deres Walking Dead-spill skal være ferdig i løpet av 2013.

Annonse

Kommentarer