Ubisoft annonserer strategispill med lureelementer

I strategispillet «R.U.S.E.» handler det ikke nødvendigvis om å være den kjappeste på mus og tastatur.

24. mars 2009 20:27

Tirdag kveld avslørte Ubisoft en ny tittel fra spillutvikleren Eugen Systems. Utvikleren, som blant annet har stått bak det kritikerroste strategispillet «Act of War: Direct Action», har valgt å holde seg til strategisjangeren, men vil ta sjangeren i en annen retning.


Se traileren hos VGTV her.

SOM POKER?

I et eksklusivt intervju med VG-nett fortalte kreativ produsent Alexis Le Dressay følgende:

- Vi ønsker at spillerne skal fokusere på kjernen i strategispill. En strateg må observere, analysere og forstå alt som foregår på slagmarken.

Produsenten har også valgt å legge til nye elementer til ligningen:

- Bedrageri handler også om å unngå å bli spionert på - om å lyve, finte, gjemme seg og lure. Det er du som bestemmer når du vil avsløre dine virkelige styrker. Det er akkurat som poker!

Disse elementene bidrar nok til helt nye former for strategiske valg. Spesielt når du spiller mot andre personer, i følge Le Dressay til VG-Nett.

- De å bruke manipulasjon, bløffer og andre knep for å vinne en konfrontasjon er enda morsommere når man spiller mot en virkelig person. Det er veldig givende å vite at strategien din har virket og at du har klart å lure personen du spiller mot.

«R.U.S.E.» utvikles til PC, Xbox 360 og PS3, men har foreløpig ingen utgivelsesdato. Det er ingen bløff, vi sverger.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3