«The Secret World» er utsatt

- Vil bruke mer tid på spillet, sier Funcom.

21. februar 2012 18:41

(PressFire.no): For et par uker siden ble det antydet at «The Secret World» ville bli lanseringsklart i april.

Utviklerne selv bekreftet at man jobbet mot 24. april som en intern dato for ferdigstilling av det forestående onlinespillet.

Men det blir det ikke noe av.

I en børsmelding sendt ut av Funcom nå i ettermiddag, forteller det norske spillstudioet at man vil bruke mer tid på spillet. Ny dato er 19. juni.

- Skal polere mer

Bakgrunnen er at man ønsker å polere spillet ytterligere. I kjølvannet av spilltester og tilbakemeldinger fra betaen, vil man fokusere siste del av utviklingsprosessen på å justere og pusse for «å oppnå spillets fulle potensial», står det i børsmeldingen.

- Det at vi tillater oss enda mer tid med spillet viser bare hvor mye tro Funcom som selskap har på «The Secret World», og hvor mye vi forplikter oss til å gjøre dette spillet så bra det kan bli, uttaler Ragnar Tørnquist som er kreativ sjef.

I løpet av betafasen har mer enn 750 000 spillere registrert seg, et tall som er vesentlig høyere enn det som var tilfelle før «Age of Conan», Funcoms forrige MMO, hadde i tilsvarende fase før lansering.

- Flere får teste før lansering

Det planlegges å slippe enda flere testere inn i spillet de nærmeste månedene, heter det videre i børsmeldingen.

- Tiden frem mot lansering vil bli brukt til å kvalitetssikre ytterlige, og vi vil snart også annonsere flere beta-eventer hvor hundretusener av spillere vil få sjansen til å teste før slipp, sier Tørnquist.

I «The Secret World» viser det seg at alle myter, legender og folkeeventyr faktisk er sanne. Vi i PressFire fikk selv mulighet til å teste spillet i en tidlig versjon på tampen av fjoråret.

«The Secret World» lanseres til pc den 19. juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3