Sledgehammer Games er et relativt nytt spillstudio. Det ble startet i 2009 av Glen Schofield, som året før hadde vært ansvarlig for romskrekkspillet «Dead Space».

Da PressFire snakket med Schofield for et par uker siden, i forbindelse med E3-spillmessen i Los Angeles, fortalte han oss litt om perioden før Sledgehammer ble hyret inn av Activision for å lage «Call of Duty: Modern Warfare 3».

- De spurte oss om vi ville bygge studioet fra bunnen av, og vi begynte å lage et spill i actionsjangeren. Vi brukte noen få måneder på dette prosjektet. De (Activision – journ.merk.) kom til oss og sa de likte det vi hadde lagd. Etter det møtte vi folka i Infinity Ward, og kom godt overens.

- Vi ble til slutt spurt om vi hadde lyst til å jobbe med Call of Duty. «La meg tenke; har vi lyst til å jobbe med det største spillet, det største merkenavnet innen underholdningsindustrien…? Hmmm, ja, hvorfor ikke!», fortalte Schofield til PressFire, uten å gå inn på hva dette mystiske pilotprosjektet for Activision dreide seg om.

Dette dreier seg om en «Call of Duty»-spin off, et spill som finner sted i samme univers – og kan komme til å se dagens lys etter at «Modern Warfare 3» er lansert, bekrefter nå Activisions Eric Hirschberg.

- De jobbet opprinnelig med en forlengelse av «Call of Duty»-spillserien, i action/adventure-sjangeren, og det er noe jeg fremdeles har veldig lyst til å spille, sier Hirschberg i intervjuet med Industry Gamers.

- Alt jeg kan si nå er at de er 100 prosent fokuserte på «Modern Warfare 3».

 

«Call of Duty: Modern Warfare 3» lanseres til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 den 8. november.


Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer