Nå kommer «L.A. Noire» til pc

Får bedre grafikk og støtte for 3D.

24. juni 2011 10:07

Etter syv år i utvikling kom endelig detektivspillet «L.A. Noire» endelig til butikkhyllene i mai. Men det var kun  Xbox 360- og PlayStation 3-eiere som fikk muligheten til å spille det.

Det gjør Rockstar noe med – nå kommer det også til pc.

- «L.A.. Noire» er en ny type spill som lar spillerne se gjennom øynene til en detektiv på 1940-tallets Los Angeles. Den unike blandingen mellom historie, action og krimløsing vil være perfekt for å spille på pc, sier Rockstar Games-grunnleggeren Sam Houser i pressemeldingen.

Det var australske Team Bondi som laget konsollversjonene av spillet, men Pc-versjonen blir utviklet av Rockstars studio i Leeds, England.

I pressemeldingen avsløres det at pc-versjonen får muligheten til å selv velge knapper på tastaturet, men også at det vil støtte håndkontroller.

Det skrives også at pc-versjonen av spillet får «bedre oppløsning og grafiske forbedringer», men også støtte for 3D.

Forventningene til «L.A. Noire» var i taket da det ble sluppet i mai - hvor noen anmeldere var svært positive, men andre var mer kritiske. Vår anmelder trillet terningkast fire og trakk frem mange bugs og logiske brister som noen av problemene.

I disse dager slipper Rockstar og Team Bondi utvidelsespakker til konsollversjonen av spilet, det står ingenting i pressemeldingen om hva som skjer med ekstrainnholdet for pc-versjonen.

«L.A. Noire» ble sluppet til PS3 og Xbox 360 20. mai og slippes til pc i løpet av den kommende høsten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3