Kommer «Modern Warfare 3» nå?

Nedtelling til annonseringen kan være falsk.

25. februar 2011 17:57

Det er ingen tvil om at Activision ønsker å fortsette med den rekordselgende «Call of Duty»-spillserien «Modern Warfare», til tross for de siste års konflikter med spillutviklerne i Infinity Ward.

Nå har en ny nettside med en nedtellingsklokke dukket opp, og både sidens adresse - findmakarov.com - og utseende på tallene som brukes tyder på at vi kan snakke om «Modern Warfare 3».



I tillegg har noen nettsider, som TVG, mottatt militære id-brikker tilsølt i tulleblod. Trykket på dem står «End the war» - samt soldatnavnet Shepard, kjent fra «MW2».

OPPDATERING: Ifølge flere spillsider, blant annet Kotaku, kan dette være en stor spøk, ettersom Activision nå benekter at de har noe med denne siden å gjøre.

Vladimir Makarov er den russiske ekstremisten som dukket opp i «Modern Warfare 2». Han har et intenst hat mot det vestlige samfunnet, og forsøkte i spillet å utløse en krig mellom USA og Russland - blant annet via den notoriske terrorscenen «No Russian», der spilleren må drepe sivile på en russisk flyplass.

I januar meldte LA Times at Activision skal ha satt det spillutvikleren Sledgehammer til å utvikle «Modern Warfare 3», i samarbeid med det som er igjen av Infinity Ward.

Nedtellingen på nettsiden ender midt under spillkonferansen Game Developers Conference i San Francisco, der Pressfire vil være tilstede. Vi kommer selvfølgelig da tilbake med siste nytt!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3