Det er ingen tvil om at Activision ønsker å fortsette med den rekordselgende «Call of Duty»-spillserien «Modern Warfare», til tross for de siste års konflikter med spillutviklerne i Infinity Ward.

Nå har en ny nettside med en nedtellingsklokke dukket opp, og både sidens adresse - findmakarov.com - og utseende på tallene som brukes tyder på at vi kan snakke om «Modern Warfare 3».

I tillegg har noen nettsider, som TVG, mottatt militære id-brikker tilsølt i tulleblod. Trykket på dem står «End the war» - samt soldatnavnet Shepard, kjent fra «MW2».

OPPDATERING: Ifølge flere spillsider, blant annet Kotaku, kan dette være en stor spøk, ettersom Activision nå benekter at de har noe med denne siden å gjøre.

Vladimir Makarov er den russiske ekstremisten som dukket opp i «Modern Warfare 2». Han har et intenst hat mot det vestlige samfunnet, og forsøkte i spillet å utløse en krig mellom USA og Russland - blant annet via den notoriske terrorscenen «No Russian», der spilleren må drepe sivile på en russisk flyplass.

I januar meldte LA Times at Activision skal ha satt det spillutvikleren Sledgehammer til å utvikle «Modern Warfare 3», i samarbeid med det som er igjen av Infinity Ward.

Nedtellingen på nettsiden ender midt under spillkonferansen Game Developers Conference i San Francisco, der Pressfire vil være tilstede. Vi kommer selvfølgelig da tilbake med siste nytt!

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer