Vant du «Fallout: New Vegas»?

Vi har trukket ut vinnerne som alle kunne sin Fallout-historie.

12. november 2010 13:57

«Fallout: New Vegas» kan fort ende opp med å bli årets aller beste rollespill, noe vi synes er korrekt å feire med en konkurranse.

Svar på spørsmålet under og vær med i trekningen av spillet til valgfri plattform (PC, PlayStation 3 eller Xbox 360).

Stemningen og interessante landskaper, et resultat av en ødeleggende atomkrig, gjør at du fort kan glemme klokka i selskap med Fallout-spillene. Og når du kan krydre opplevelsen med å sende religiøse mutanter til verdensrommet eller opptre i rollen som fredsmegler for en gjeng med Elvis-imitatorer, så skal i hvert fall ingen kritisere «Fallout: New Vegas» for å mangle særegenhet.

Vår anmelder trakk fram dette i sin omtale av spillet som ble lansert 22. oktober: For meg handler hele spillet faktisk om å grave fram alle disse forskjellige, særegne kulturene som har oppstått som følger av krigen, og samtidig avdekke nye samfunn, mennesker og tradisjoner. I «Fallout»-serien har humor alltid vært en viktig del av dette – kanskje enda mer nå i «New Vegas».

Disse tre vant hvert sitt eksemplar av «Fallout: New Vegas». 
Gratulerer!

Sondre Rasmussen
Øyvind Saltrø
Thomas Nilsen

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3