Massiv oppdatering til «Fallout: New Vegas» på vei

Utbedringer til PC-versjonen kommer først.

8. november 2010 13:07

Det stemningsfulle, postapokalyptiske «Fallout: New Vegas» ble lansert i slutten av forrige måned, og fenget blant annet vår anmelder som konkluderte med at «dette er et av de mest imponerende og spennende rollespillene du kommer til å finne i butikkhyllene i år».

Samtidig understreket vi også i anmeldelsen vår at spillet er «et teknisk rot fra ende til annen, og ingen av versjonene sluppet per dags dato virker i nærheten av stabile».

Og utvikleren Obsidian Entertainment hadde tilstrekkelig med selvinnsikt til at de før spillet havnet i butikkhyllene forskutterte at man allerede da jobbet på spreng med å lage oppdateringer som skulle adressere noen av de mest alvorlige feilene i «Fallout: New Vegas».

Slike feil som den du kan se i YouTube-videoen nederst i saken.

En omfattende oppdatering skal nå være på vei til alle tre versjonene av spillet, skriver utgiveren Bethesda. De oppgir dessverre ingen konkret dato for når denne er ferdig, men sier at Xbox 360-patchen spesielt adresserer problemer mange har hatt med lagringer av spillet.

Oppdateringen er nå i en fase der man holder på med siste finpuss, og tar sikte på å rulle denne ut til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 «i løpet av få uker», står det på Bethesdas blogg.

Før den tid utbedres PC-versjonen med en annen oppdatering som visstnok skal fikse problemer knyttet til lagring og oppførselen til personer du støter borti i løpet av spillet. Denne patchen skal dukke opp «tidlig i neste uke».

Dessuten har man klart å øke kvaliteten til spillet for dem som bruker NVIDIA-skjermkort og luket bort noen feil som er rapportert i tilknytning til fysikkmotoren HAVOK, skriver utgiveren.

«Fallout: New Vegas» ble lansert til PlayStation 3, PC og Xbox 360 den 22. oktober.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3