«Trine 2» bekreftet til tre plattformer

Og for å feire har de finske utviklerne sluppet en fersk trailer.

19. oktober 2010 08:22

Utviklingen av «Trine» var preget av tekniske problemer på oppløpssiden da PS3-versjonen skulle lanseres. Oppi alt styret, alle utsettelsene og klaging på ymse forumer om at konsollversjonen var litt trøblete, var det lett å glemme at PC-utgivelsen var tidvis strålende.

Vi belønnet «Trine» med en femmer da spillet først ble lansert til PC i fjor sommer – og gleder oss definitivt til «Trine 2», som er ventet til våren.

Blant nyhetene i oppfølgeren, er vi forespeilet nye fiender, nye egenskaper til heltene som du kan veksle mellom i dette fysikkbaserte plattformspillet – og endelig: Sjansen til å samarbeide over nett.

Les også: Intervju med skaperne av «Trine».

Det første spillet betinget nemlig at du hadde god plass foran PC-skjermen eller TV-en din om du foretrekker en sosial form for opplevelse - med et spill som helt klart kledde den slags.

Utvikleren har nylig annonsert at spillet slippes til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 neste vår, og har samtidig lansert denne ferske traileren fra «Trine 2» som korter ned ventetiden litt:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3