THQ hadde i utgangspunktet planlagt å gi ut «Red Faction: Armageddon» i mars 2011, men har nå bestemt seg for å utsette spillet i to måneder til mai. Våren 2011 får også selskap av «MX vs. ATV Alive». Det kommer frem av en fersk finansrapport, hvor selskapet også forteller om andre spilltitler over det neste året.

Der kommer det også frem at THQ planlegger at «Warhammer 40.000: Space Marines» skal stå i full blomst sommeren 2011 og det nye spillet i «Saints Row»-serien etter planen slippes høsten 2011, noe som også gjelder det nye Wrestling-spillet «WWE». Ifølge planene skal det nye spillet i «UFC»-serien slippes vinteren 2012.

Ingen grunn blir gitt til utsettelsen av «Red Faction: Armageddon», men det er ikke usannsynlig at det har med regnskapet for finanskvartalet å gjøre.

- Vi fortsetter planen med å levere fantastiske spill, markedsføre dem aggressivt og slippe dem i perioder hvor vi drar mest nytte av dem, sier THQ-sjefen Brian Farrell i rapporten.

Det er heller ikke umulig at selskapet vil prøve å unngå direkte konkurranse med giganttitler som «Killzone 3» (25. februar), «Bulletstorm» (25. februar), «Crysis 2» (25. mars) og «Gears of War 3» (13. april).

Med «Red Faction: Armageddon» i kjølvannet av dette kobbelet blir med andre ord en svært actionpreget start på 2011.

 

«Red Faction: Armageddon» utvikles til PC, PS3 og Xbox 360 og slippes i mai 2011.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer