For noen år siden snakket Oddworld-skaperen Lorne Lanning om et nytt spill i serien som ifølge Lanning skulle bli «online- og nettsamfunnbasert».

Men i et intervju med G4tv.com forteller nå Lanning at spillet er lagt på hylla på grunn av dårlig klima i bransjen.

- Det er mange ting på hylla akkurat nå. Vi hadde flere ting på gang og de er fremdeles på hylla. Det er mye uroligheter (i bransjen) og vi vil ikke putte Oddworld-merkenavnet ut i midten av det, så vi jobber med noen andre ting som vi kommer til å annonsere snart, sa han til G4tv.com, og forklarer at de har lyst til å eksperimentere aggressivt, bare ikke med Oddworld-merkenavnet.

Han vil ikke avsløre hva de jobber med akkurat nå, men forteller at det de jobber med nå ikke omhandler ny merkevare, men noe plattformrelatert.

Lorne Lanning bekreftet allikevel nylig i et foruminnlegg at Munch’s Oddysee og Stranger’s Wrath fremdeles er på vei til PC, men at det tar litt lengre tid enn forventet.

- Stranger har vist seg å være mye vanskeligere siden vi utfordret noen grafikkteknikker på Xbox og flytter det over til DirectX er litt voodoo, skrev han.

I oktober i fjor annonserte selskapet at en pakke med alle de fire spillene i Oddworld-serien skal slippes til PC via Steam, mens «Abe’s Odyssee» og «Abe’s Exoddus» allerede er tilgjengelige. «Abe’s Odyssee» ble også nylig tilgjengelig for PS3 og PSP via PSN. I tillegg er «Abe’s Exoddus» på vei.

Vi pirrer nostalgien med en trailer fra det første spillet:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer