(PressFire.no): Norske TV2 har allerede satset på e-sport og kunne nylig avsløre en avtale med Talialigaen, men nå kan kanalen avsløre ytterligere satsing.

I en pressemelding avslører de at de har sikret seg rettighetene til «Counter-Strike: Global Offensive»-turneringen Blant Premier – inkludert Showdown, Final og Global Final.

- Vi er veldig glade for å kunne sende dette i Norge. E-sports har kommet langt og alle disse rettighetene er et strålende eksempel på det, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i pressemeldingen.

-TV 2 har mer enn 25 års erfaring som forvaltere av det norske folks lidenskap for sport, og vi har et klart mål om å øke interessen også for e-sport gjennom kunnskap, kreativitet og engasjement, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hage

Samtidig vil TV2 sende to norske lag til Elisa Invitation – en kvalifiseringsrunde for Blast Premier som vil foregå mellom 1. og 3. mai.

Tv-kanalen vil også sende ESL Pro Tour nå i mars i tillegg til Masters Tournament i masr 2021.

Det hører også med til historien at den norske serievinneren av Telialigaen inviteres til Blast-kvalifiseringen Showdown, mens norske Nordavind allerede har fått en direkteinvitasjon.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Finsk «CS:GO»-utøver varsler søksmål mot Valve etter turneringsnekt

Solgte kontoen sin til en kompis - som så jukset.

Les mer