(PressFire.no): Utvikler PlatinumGames har avslørt sitt andre prosjekt (av i alt fire de jobber med) på sin hjemmeside. Tidligere har de avslørt at de jobber med å pusse opp «The Wonderful 101», som ble lagt ut på Kickstarter.

Det nye spillet har ikke fått et navn enda, men går under det foreløpige navnet «Project G.G.». Dette er det første spillet Platinum eier 100 prosent og skal gi ut selv.

I et intervju med den japanske spillblekka Famitsu sier Platinums Hideki Kamiya at han skal regissere spillet, og at det vil være det siste i hans «helte-trilogi». De to andre spillene i denne trilogien er ifølge ham «Viewtiful Joe» og «The Wonderful 101».

Det skal være et action-spill, dette, men action er ikke hovedelementet. Du skal, om teaser-traileren under tolkes riktig, spille som en gutt som kan omforme seg til en kjempe for å slåss mot store monstre (tenk Ultra Man mot Godzilla).

- Om vi må putte det i en sjanger, så blir det something-something action something-something, sier studiosjef Atsushi Inaba.

Spillet skal komme på alle plattformer de får til å lansere det til, men det er fortsatt tidlige dager for prosjektet. Femten personer i et helt nytt utviklerstudio i Tokyo jobber aktivt med det akkurat nå, og planen er å skalere opp til hundre.

Tencent, som nylig spyttet inn kapital i PlatinumGames, skal ha spurt om de kunne finansiere og gi ut spillet, men Kamiya takket nei – de ønsket å eie alt selv.

De resterende to titlene Platinum jobber med skal avsløres om ikke så veldig lenge. Det fjerde spillet er «en stor hemmelighet» som er «meget Platinum og meget interessant».

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Half-Life: Alyx

«Half-Life»-serien er tilbake i storform i det beste og største VR-spillet hittil!

Les mer