(PressFire.no): Under helgas «Warcraft III»-turnering under Dreamhack i Anaheim gikk ikke ting helt etter planen, og mange peker mot bugs i den nye remaken til spillet som den store syndebukken.

En av kampene måtte spilles
med gammel grafikk.

Under hele turneringen ble det rapportert om disconnects mellom spillere når de kjørte med «Reforged»-grafikken på, selv om hele turneringen kjøres via LAN.

I minst fem kamper som ble streamet på Twitch (og i en rekke gruppekamper) mistet en av spillerne koblingen mot den andre og automatisk tapte kampen. Spillet har ingen mulighet for spillerne til å koble seg opp og fullføre kampene om de først faller ut.

Kanskje verst gikk det ut over svenske Marcus «Thorzain» Eklöf, som på stillingen 1-1 så ut til å skulle vinne mot sør-koreanske Jang «Moon» Jae Ho i kvartfinalen, men hvor spillet kastet han ut midt i et avgjørende angrep han lå an til å vinne.

Dermed måtte runden startes helt på nytt, og denne nye så «Thorzain» også ut til å vinne, men igjen konket spillet og han ble kastet ut – og runden måtte spilles om igjen nok en gang.

Løsningen ble å spille med den gamle grafikken. Denne gangen vant derimot «Moon» den avgjørende runden, og avanserte til semifinalen. Han vant til slutt hele turneringen.

«Thorzain» takker «Moon» for kampen.

I sosiale medier raser nå fansen mot spillet og kaller opptrinnet for en farse.

Flere mener spillet ikke lenger er egnet til å spille i konkurranseøyemed, og at utvikler Blizzard har ødelagt det som en gang var et svært populært e-sportspill.

Blizzard har måtte tåle mye tyn for «Reforged»-versjonen av «Warcraft III», og det med rette. Her i PressFire ga vi spillet terningkast 1, med sterk kritikk mot store bugs i spillet, og at folk som eier originalspillet ble tvunget over på en versjon av spillet som mangler en rekke basisfunksjonaliteter som online rangeringssystemer og klaner.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Finsk «CS:GO»-utøver varsler søksmål mot Valve etter turneringsnekt

Solgte kontoen sin til en kompis - som så jukset.

Les mer