(PressFire.no): Det har gått rykter om en nyversjon av rollespillklassikeren «Star Wars: Knights of the Old Republic» siden 2015, men kilder hevdet i 2016 at utviklingen var satt på pause.

Men ifølge kilder til Cineflex skjer det noe nå igjen - to uavhengige kilder skal nå ha bekreftet at spillet er i utvikling igjen.

Ifølge den ene kilden skal ha ment at det ikke er så mye en remake som det er en slags oppfølger, men vil integrere visse elementer fra begge de to foregående spillene og føre dem inn i «Star Wars»-universet som offisiell såkalt canon.

Det var Bioware som i utgangspunktet laget «Star Wars: Knights of the Old Republic» og ga ut spillet i 2003 – den gangen på lisens fra Lucasarts.

Det var imidlertid Obsidian Entertainment som laget oppfølgeren, som kom ut allerede halvannet år etter etterpå.

I ettertid har Electronic Arts kjøpt Bioware og har nå også avtale med Disney om å lage spill basert på «Star Wars» . Disney kjøpte Lucasfilm i 2012 og har generelt giret opp produksjonen av «Star Wars»-produkter.

Det hører også med til historien at Bioware og Electronic Arts ga ut det massive onlinerollespillet «Star Wars The Old Republic» (2011).

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

PlatinumGames har avslørt sitt neste spill

«Project G.G.» blir det første spillet de eier selv.

Les mer

Anmeldelse: Dreams

Skaperne av «Little Big Planet» og «Tearaway» har skrudd konseptet «Play, Create, Share» opp til 11.

Les mer