(Rad Crew): Det ble kanskje ikke en veldig hvit jul for store deler av landet, og fremdeles er det mest bare vått og vindfullt her i Radcorp Studios, Stavanger. Så vi drømmer oss bort til hvitkledde skoger og sletter og oppsummerer de aller best snønivåene i spillhistorien.

Den uforglemmelige sekvensen i starten av «Modern Warfare 2» er bare ett av spillene på lista. Der måtte du gjennom snøfokk og sterk vind (samt dårlig sikt) snike deg inn på en flybase i en fantastisk actionsekvens som er hentet rett ut av en Bond-film. Hør episoden for å få med deg alle!

Pluss: Starten på året er tiden for å ta igjen det tapte, så vi har spilt en hel haug av fjorårets spill - samt enda eldre: «Red Dead Redemption 2», «Pokemon Sword/Shield», og mye mer.

Det er faktisk bare to av oss i redaksjonen som har fullført «RDR2», og jeg vet ikke om det egentlig traff oss så godt? Uansett, det er interessant å høre Inger Lise sin take på det, halvannet år senere.

Hvis du slenger ukas nyheter på bålet tenker vi at de varmer også, for det er mye å snakke om der. I tillegg sporer vi av ganske mye for å snakke om Frank Herbert's fantastiske bok «Dune» som nærmer seg kinosalene med stormskritt.

Vi håper du likte ukens «snow job» og kan love at vi er tilbake på samme Rad-tid, samme Rad-kanal neste uke.

 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting – Spotify

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

PlatinumGames har avslørt sitt neste spill

«Project G.G.» blir det første spillet de eier selv.

Les mer

Anmeldelse: Dreams

Skaperne av «Little Big Planet» og «Tearaway» har skrudd konseptet «Play, Create, Share» opp til 11.

Les mer