(PressFire.no): Hele verden følger nå med det den dramatiske naturkatastrofen som har utfoldet seg i Australia – brannene som har påvirket svært mange mennesker og vil ha svært alvorlige konsekvenser på naturen.

Mange fra hele verden har prøvd å bidra med donasjoner og kreative innsamlingsaksjoner for å hjelpe og nå melder tre spillgiganter seg på.

Ubisoft Australia, Infinity Ward («Call of Duty: Modern Warfare») og Bungie («Destiny») kommer på banen med sine bidrag.

Førstnevnte skriver på Twitter at de har fått mange forespørsler om å lansere innhold i spillene hvor salget går til formålet, men påpeker at det tar tid å lage innholdet. Derfor velger de å donere 30 000 australske dollar, eller rundt 180 000 kroner til Røde Kors sitt krisefond umiddelbart.

Infinity Ward velger å døpe om den ene innholdspakken i «Call of Duty: Modern Warfare» fra Outback pack til Outback Relief pack og donerer bort alt salg av pakken fram til 31. januar.

«Destiny»-skaperne i Bungie kommer også på banen med en egen t-skjort (med tilhørende eget nytt emblem i spillet), hvor salget blir fordelt mellom New South Wales Rural Fire Service og WIRES – en organisasjon som har spesialisert seg på å bevare og redde dyreliv.

Det blir anslått at så mange som en milliard dyr har måtte bøte med livet i Australia – hvor mange av artene som er påvirket ikke finnes noe annet sted i verden.

Nye tall anslår også at minst 24 mennesker hat mistet livet og at brannene har ødelagt over 2000 hjem.

Foto: albagloria5 / Creative Commons

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer